"ramsalt" rorbumiljø
i hjertet av Lofoten!

Sov i Henningsvær, spis lunsj i Skrova og ha julebord i Svolvær

Henningsvar-rorbuer_stor

Julebord i Lofoten kan være mye mer enn «bare» julebord. Hva med overnatting i ekte, røde rorbuer i Henningsvær, RIB-tur med lunsj i Skrova og julebord på Du Verden i Svolvær? Eller full pakke i Henningsvær med Førjulseventyret som ramme?

PAKKEPRIS MED JULEBORD OG OVERNATTING I HENNINGSVÆR

1.295 kr pr. pers i ekte rorbuer i selveste Henningsvær. Inkludert frokost og julebord på kaikanten i Henningsvær. Perfekt for bedrifter/grupper. Ønskes en ekstra overnatting, dagen før eller etter julebordet, kan dette legges til for 795 kr pr. pers.

Henningsvær-pakken må bestilles via epost eller telefon: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. // +47 412 98 000

PS!
Overnatting i våre vakre, autentiske rorbuer i Henningsvær kan også kombineres med julebord på restaurant Du Verden i Svolvær. Ta kontakt på telefon eller epost.

Pakkepris overnatting/frokost i Henningsvær og julebord på Du Verden: 1.395 kr pr. pers.  

Julebord i Lofoten kan gjøres til en totalopplevelse langt utover selve julebordet med god mat, drikke, venner og kolleger. Selskapene i Bjørback-Gruppen har et tilbud både til dem som «kun» vil ha julebord og til bedrifter/grupper som ønsker mer.

Full pakke i Henningsvær
Nytt av året er tilbud om julebord for bedrifter/grupper i autentiske omgivelser ved Henningsvær Rorbuer. Rorbuene er ekte. Her bodde fiskerne i gamledager. De er nennsomt restaurert av Tom Eilertsen, grunnleggeren av anlegget – og driver fram til Bjørback-Gruppen tok over driften ved siste årsskifte. 

Ved anlegget i Henningsvær tilbyr vi en pakke med rorbu-overnatting inkl. frokost og julebord for 1.295 kr. pr. pers . Førjulseventyret i Henningsvær arrangeres alle helgene i førjula i tidsrommet fra fredag 1. november til søndag 22. desember. Førjulseventyret er i seg selv en fullverdig og god ramme for julebordet i fiskeværet under Vågakallen. 

Delt løsning Henningsvær/Svolvær

Overnatting i de sjarmerende rorbuene og Førjulseventyret i Henningsvær kan kombineres med julebord på Du Verden i Svolvær. Der tilbys to ulike julebordmodeller: Sharing the table, hvor den tradisjonelle julematen – ribbe og pinnekjøtt med alt tilbehør – plasseres sentralt på bordet på fat og i skåler, for deling. For grupper på minimum fire personer tilbys lutefisklag, med servering av fisken på fat – alt det deilige tilbehøret står på bordet. 

Pris på den kombinerte pakken med overnatting og frokost i Henningsvær, julebord på Du Verden i Svolvær, er 1.395 kr pr. pers. 

Vi kan tilrettelegge med transport til/fra Svolvær om dere ønsker en delt løsning med overnatting i Henningsvær og julebord i Svolvær. Send oss en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Julebord på Du Verden kan bookes separat på restaurantens hjemmesider.

RIB-tur med lunsj i Skrova?
Send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. også om dere ønsker vind i håret og fryd for øyet før og etter lunsj. Vi tilbyr RIB-tur til Skrova og julelunsj på Skrovabrygga alle julebordshelgene. For gjester på Henningsvær Rorbuer kan avgang gjøres direkte fra kaia som danner fronten ut mot skjærgården og Vestfjorden. Retur kan gjøres til Henningsvær, eller Svolvær, med eventuell landverts transport tilbake til Henningsvær.

Andre alternativer: 

Det er ikke bare i Henningsvær Bjørback-Gruppen tilbyr overnatting i rorbu. Rorbuanlegget Svolvær Havn ligger midt i havna i Svolvær. Disse rorbuene er av nyere data og med gjennomgående høy standard. Rorbuanlegget Svolvær Havn kan bookes i kategoriene LUX, PREMIUM og RESIDENCE.

Pakken med overnatting ved Rorbuanlegget Svolvær Havn og julebord på Du Verden koster 1.395 kr pr. pers. Denne bestilles via telefon +47 412 98 000 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ønskes hotellovernatting i Svolvær, kan du bestille overnatting billig, raskt og enkelt via Fast Hotels sine nettsider. Gjennom Fast Hotels driver Bjørback-Gruppen tre hoteller i Svolvær. For gjester på hotellene serveres det frokost på Du Verden lørdag og søndag fra klokken 8 til 11. Alle hotellene er i gangavstand til Du Verden.

Pakken med overnatting på ett av våre Fast-hoteller, servering av frokost og julebord på Du Verden koster 1.395 kr pr. pers. Denne bestilles via telefon +47 412 98 000 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Mer info om hotellene: 

Fast Hotel Svolvær
Fast HotelLofoten
Fast Hotel Marina

KONTAKT/INFO/BOOKING:

Ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for tilbud på julebordspakken du måtte ønske, eller ring oss på +47 412 98 000.

Rom, rorbuer og julebord kan bestilles enkeltvis direkte på de respektive sidene:
Fast Hotels
Rorbuanlegget Svolvær Havn
Du Verden Svolvær

For Henningsvær Rorbuer, hvor det kun tilbys julebord og overnatting for grupper, må det sendes en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bestilling/info. Det samme gjelder RIB-tur/julelunsj på Skrovabrygga.

Teksten er utarbeidet av Aidem Media.

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://henningsvar-rorbuer.no/